Wednesday, August 19, 2009

Award untuk saya??? terima kasih..

dari naheed~

dari kak dyll~

salamunalaik...

lama rasanya tak hapdate blog ni, al-maklumlah sibuk memanjang...sebenarnya banyak je perkara yang rasa nak dikongsi bersama pembaca(kalo ada yang sudi baca la;) tapi tak tertulis mungkin sebab terlalu banyak ataupun tak tau nak tulis yang mana satu.haa~ post kali ni lebih santai sebabnya virus-virus stress kerap kali muncul, jadinya perlu mencari ubat untuk menyahaktifkan virus ini agar tak berlanjutan.

pertamanya, nak ucapkan terima kasih buat insan-insan yang sudi hadiahkan award pada teratak buruk yang tak terhapdate2 ni..syukran jazilan,terima kasih,toce2, arigato pada dia dan dia...

5 fakta menarik tentang pemberi award:

kak dyll~em, caner nak describe orang-orang ini..huu~
1) pandai mengurut(pelanggan utama adalah diri ini;))
2) sepupu kepada si pengembala kambing..haa~
3) sangat pandai berkata-kata(istilahnya membebel)
4) lebih rapat dengan junior berbanding teman seusianya(pelik, tapi benar)
5) semangat juang "PKPIM" an tinggi berbanding "KPIJ" an dan tambahan, sintom kesengalan
tinggi bila bersama orang-orang yang sengal.haa~

naheed ~
1) nak mengaku jadi budak bulat walaupun tak berapa nak bulat cam kak dyll,haa~
2) agak sensitif (pliz don't cry..huu)
3) antara adik-adik yang mudah di didik dan tak degil macam kak dyll.
4) sangat suka disayangi, menyayangi dan menjadi kesayangan orang..siapakah?apakah?
5) berpersonaliti menarik.

next, setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi sendiri
1) simple
2) struggle
3) serabut(kekadang)
4) serius
5) sengal(salu mintak kak dyll urut)
6) sensitif
7) suka beranalisa
8) sentimental(jiwaku)
9) sharing
10) social work( minat sangat, local/international)

pilih 10 penerima award seterusnya, dan describe ttg mereka
1) Ana kpij(upm)~ adik kpijku yang aktif
2) moderator kpijohor.blogspot.com(boleh bagi ke?)
3) hadi ibn rusyd- jangan tertipu disebalik "kependiamannya" itu..huhu
4)islinda- hewi baru kpij uia.hee~
5)hanis- tenang-tenangkan diri
6)azimah kpij (nilai)- bg semangat untuk terus berblog.hee~
7)izuqila- semoga terus istiqamah dalam dakwah kalian
8)Aliemran- kuatkan semangat!
9)Sakinah budiman- teruskan perjuangan
10)izwan kpij- belajar dan terus belajar dik...

~ ada unsur-unsur assabiyyah sikit, bukan ape, hanya nak menyuntik semangat mereka untuk terus menulis(peringatan buat diri sendiri juga), semoga kita terus istiqamah dalam berdakwah secara nyata atau alam maya~ ::adios::


1 comment:

Pentadbir_Blog .. said...

award telah dibalas..
nak tau apa fakta ttg akak ??..
sila jenguk.. hehe